NaslovnicaVijestiLionelu Messiju će biti zabranjeno igrati za Barcu sve do siječnja!?

Lionelu Messiju će biti zabranjeno igrati za Barcu sve do siječnja!?

Lionelu Messiju bi moglo biti zabranjeno da igra za Barcelonu do siječnja zbog teške finansijske situacije u klubu.

Lionelu Messiju će biti

Iako je Messi trenutno slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor na Nou Campu 30. lipnja, izvijestio je da je dogovorio novi petogodišnji ugovor u kojem će morati smanjiti plaću za 50%.

No, da bi registrirali Messija, Barca mora smanjiti troškove plaća i napraviti značajna smanjenja na svom platnom fondu piše ESPN.

Iako imaju rok do 31. kolovoza, posljednjeg dana prijelaznog roka, da predaju Messijev ugovor, Barcelona želi srediti sve prije nego što započnu novu sezonu protiv Real Sociedada 15. kolovoza.

Ako se ne budu ispoštovali pravila trošenja koja je šef La Lige Javier Tebas postavio, riskirat će da Messi ne bude dostupan za odabir do početka 2022. godine.

Isto bi se odnosilo i na nova pojačanja Sergija Aguera, Memphisa Depaya, Erica Garciju i Emersona Royala.

Dogodilo se to 2014. godine kada veznjak Getafea Pedro Leon nije mogao igrati prvih nekoliko mjeseci u novoj sezoni nakon što je klub premašio gornju granicu od 17 milijuna eura.

Barca je uspjela da se riješi mnogobrojnih igrača. Junior Firpo je otišao u Leeds za 13 milijuna funti, dok su Konrad De La Fuente i Jeanne Claire-Todibo prešli u Marseille.

Matheusu Fernandesu, koji se pridružio za 10 milijuna eura i nije igrao niti jednu utakmicu, raskinut je ugovor.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!