NaslovnicaVijestiLISTA POJAČANJA: Ronaldo upravu Juventusa poslao u Barcelonu po nove igrače!

LISTA POJAČANJA: Ronaldo upravu Juventusa poslao u Barcelonu po nove igrače!

Prva sezona u dresu Juventusa za Cristiana Ronalda nije bila baš najuspješnija. Trefej u Italiji je postao rutina tako da ta titula može biti samo slaba utjeha za neuspjeh Stare Dame u Ligi prvaka.

Portugalac je obavio razgovor sa s upravom kluba i pripremio popis pojačanja s kojima želi igrati u nadolazećoj sezoni. Stoga je dao vodećim ljudima uprave imena koja bi možda jamčila da će Juventus ipak napraviti korak dalje u europskom takmičenju.

POTVRĐENO IZ ATLETICA: Klauzula od 125 milijuna eura plaćena – Griezmann potpisuje petogodišnji ugovor!

Ronaldo traži od uprave igrače iz Barcelone. Iako je bio veliki suparnik katalonskog kluba i, prije svega, Lionela Messia već dugi niz godina, on jasno cijeni igrače ovog kluba. Na spisku za kupovinu napisao je imena: Ivana Rakitića, Samuel Umtitia i Jaspera Cillessena.

Potonji je u Barceloni rezervni vratar, nije zadovoljan svojim statusom, te je također najavio odlazak u klub gdje bi trebao dobiti minute i prostor za igru.

Francuski branitelj Umtiti ove sezone odigrao je mali broj utakmica a s dolaskom Matthiasa de Ligta, njegova budućnost u Barceloni nije svijetla.

Najava Rakitićevog odlaska u Italiju nije ništa novo. Nekoliko puta se dovodio u vezu s Interom, ali sse transfer nikada nije realizovao. Ako se Antoine Griezmann doista preseli iz Atletica u Barcelonu, Philip Coutinho će se vratiti na prirodnu poziciju a Raktić bi mogao napustiti Kataloniju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!