NaslovnicaVijestiLIVERPOOL DOBIO OGROMNU PRILIKU ZA DOVOĐENJE NOVOG POJAČANJA: Zvijezda iz Serije A...

LIVERPOOL DOBIO OGROMNU PRILIKU ZA DOVOĐENJE NOVOG POJAČANJA: Zvijezda iz Serije A stiže za 55 milijuna funti!

Liverpool je kako se izvješćuje, dobio priliku da zapečati transfer dugoročne mete Lorenzo Insignea, budući da je njegova budućnost u Napoliju u ozbiljnoj sumnji.

LIVERPOOL DOBIO

Talijanski internacionalac je blistao godinama u Seriji A i mogao bi biti idealan dodatak za Redse, čak i ako trenutno imaju opcija na toj poziciji.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Insigne je takav igrač svjetske klase kojeg klub kao Liverpool uvijek želi dovesti, a čini se da bi sada mogao biti u jakoj poziciji da ga dovedu iz Napolija.

Izvješće od Insigneovoj budućnosti na San Paolu dovedena je u pitanje, a sa njim se povezuju i Borussia Dortmund i Inter Milan.

28-godišnjak bi koštao oko 55 milijuna funti, a tvrdi se da je i Liverpool pokazao interes za njega.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će on i dalje biti glavna meta, ali Mail sugerira da postoji prilika da krene prema izlaznim vratima Napolija.

Najavljen je i broj ostalih igrača u klubu koji će biti dostupni u skorijoj budućnosti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!