NaslovnicaVijestiLiverpool dovodi zvijezdu Real Madrida za samo 30 milijuna eura?

Liverpool dovodi zvijezdu Real Madrida za samo 30 milijuna eura?

Liverpool planira ljetni transfer za Tonija Kroosa iz Real Madrida i spreman je veznjaku ponuditi trogodišnji ugovor, prema izvješćima iz Španjolske.

Liverpool dovodi zvijezdu

Trenutni ugovor 32-godišnjaka na Bernabeuu ističe na ljeto 2023. godine, a predsjednik Madrida Florentino Perez ne planira mu ponuditi produljenje ugovora.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema španjoslkim novinama El Nacional, Madrid bi mogao prodati bivšeg njemačkog reprezentativca na kraju sezone.

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp je navodno obožavatelj veznjaka, koji je zabio 25 golova i upisao 83 asistencije u 340 nastupa za Madrid otkako je 2014. godine došao iz Bayerna.

Za Redse kažu da su vrlo ozbiljni u vezi sa dovođenjem Kroosa i da bi bili spremni platiti oko 30 milijuna eura za Nijemca.

Španjolske novine su spomenule kako će Madrid pustiti Kroosa da ode, jer blokira napredak mađih veznjaka, uključujući Fedea Valverdea i Eduarda Camavingu.

Unatoč izvješćima koja povezuju Kroosa sa odlaskom iz Madrida, Nijemac bi se mogao povući na Bernabeu – tvrdi njegov agent.

“Mislim da će Toni završiti karijeru u Real Madridu”, rekao je Volker Strooth njemačkom novinaru Florianu Plettenburgu.

“Ni u jednom telefonskom pozivu mi nije rekao da bi želio otići.

“On i njegova obitelj vrlo su sretni u Madridu.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!