NaslovnicaVijestiLIVERPOOL IMPRESIONIRAN: Ponovo dovode igrača Chelseaja, ovaj put u besplatnom transferu!

LIVERPOOL IMPRESIONIRAN: Ponovo dovode igrača Chelseaja, ovaj put u besplatnom transferu!

Liverpool je spreman potpisati veznog igrača Chelseaja Isaac Christie-Daviesa u besplatnom transferu, navodi se u izvjšću ESPN-a.

LIVERPOOL IMPRESIONIRAN

20-godišnjak nije dobio novi ugovor od Chelseaja, a Liverpool je ranije ove godine poslao ponudu za njegovu probu ispred ostalih zainteresiranih klubova.

Čini se kako je impresionirao akademsko osoblje u Liverpoolu tijekom te probe, jer izgleda da će mu ponuditi ugovor.

Christie-Davies će postati drugi mladi igrač, nakon Domomic Solankea, koji se pridružio Redsima iz Chelseaja u samo dvije godine.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Međutim, dok je Solanke otišao u prvu momčad Redsa, Christie-Davies izgleda kao da će se pridružiti njihovoj momčadi u akademiji.

Također, Liverpol je dužan platiti naknadu za Solankea, budući da mu je ponuđen ugovor u Chelseaju, ali oni će dobiti Christie-Daviesa u besplatnom trasnferu, jer mu nije ponuđen ugovor sa londonskim klubom.

Vratar, koji je osovjio dva FA kupa mladih i UEFA ligu mladih u Chelseaju, trebao bi biti najavljen kao Liverpoolov igrač u nadolazećim danima.

[su_no1forfootball]

Solanke je 2017. godine potpisao ugovor sa Liverpoolom nakon što mu je ugovor u Chelseaju istekao. Potvrđen je kao Liverpoolov igrač 10. srpnja 2017. godine sa Liverpoolom koji će platiti 3 milijuna za njega. Svoj debi je napravio 16. kolovoza 2017. godine, gdje je ušao kao zamjena za Roberta Firmina u pobjedi od 2-1 u prvoj utakmici Lige prvaka protiv Hoffenheima.

20-godišnji Christie-Davie je osvojio srca Liverpoola i sada će igrati za Liverpoolovu momčad do 23 godine. Christie-Davies se pridružio Chelseaju iz Brightona i osvojio FA kup mladih 2015 i 2016. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!