NaslovnicaVijestiLiverpool poslao ponudu od 54 milijuna funti za zvijezdu iz Serije A!

Liverpool poslao ponudu od 54 milijuna funti za zvijezdu iz Serije A!

Liverpool je navodno poslao ponudu od 54 milijuna funti za defanzivca Kalidoua Koulibalyja.

Liverpool poslao ponudu

Talijanski Corriere dello Sport je potvrdio da je Napoli odbio prvu ponudu Liverpoola, ali Redsi ostaju vodeći u utrci za potpis Senegalca.

Jurgen Klopp je obožavatelj 29-godišnjaka koji je posljednjih nekoliko godina impresionirao sa ekipom iz Serie A.

Napolijev kontraverzni predsjednik Aurelio De Laurentiis je nedavno izjavio da će klub tražiti do 90 milijuna funti za bilo koji posao u koji je uključen Koulibaly.

“Ako se pojavi City ili United ili PSG sa 100 milijuna eura, razmislio bi o tome i vjerojatno bi igrač otišao, ako mu bude volja”, rekao je 71-godišnjak za Corriere dello Sport.

“Neću razmatrati ponudu od 60 milijuna eura. Čvrsto sam odlučio.”

Napolijev sportski direktor Cristiano Giuntoli je također objasnio:

“Kalidou je sjajan igrač, koji sa nama još uvijek ima dugi ugovor. Ako bismo prodali, klub bi mogao tražiti ogromnu svotu novca. Igrač poput ovog ne može promijeniti svoju vrijednost čak ni u krizi, tako da mi ne mijenjamo svoju procjenu.”

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!