NaslovnicaVijesti"Ljubite egipatskog kralja": Salah se pojavio na Petrolu i svima platio gorivo!

“Ljubite egipatskog kralja”: Salah se pojavio na Petrolu i svima platio gorivo!

Mohamed Salah je poboljšao svoju reputaciju jednog od najboljih nogometaša, te je pokazao kakav je on zaista, nakon što se u srijedu pojavio na benziskoj postaji i svima platio gorivo.

Ljubite egipatskog kralja

Egipatski napadač je iznenadio sve navijače u Premier ligi od svog povratka u Englesku 2017. godine postigavši 91 gol u 144 utakmice za Liverpool, dok je dva puta osvojio i nagradu Zlatnu kopačku.

Izvan terena bivši igrač Chelseaja primio je obilje pohvala od navijača i još jednom ga hvale. U srijedu su ga na benziskoj postaji Sainsbury slikali u punoj opremi za trening, a vjeruje se da je platio gorivo svima koji su se u tom trenutku našli na benziskoj.

Navijači su brzo pohvalili 27-godišnjaka sa izrekom: “Kako da ga volim više, tako ponizan i dobar čovjek”, dok je drugi dodao: “Ljubite egipatskog kralja.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!