NaslovnicaVijestiLjutiti Ronaldo povukao drastični potez: Nikada više neće...

Ljutiti Ronaldo povukao drastični potez: Nikada više neće…

Iako se je na posljednjem susretu Lige prvaka protiv Apoella dva puta upisao u strijelce, Cristiano Ronaldo je nakon utakmice bio toliko ljut te moramo priznati da ga takvog nismo vidjeli već dugo vremena.

Ljutiti Ronaldo

Real je u zadnjem susretu Lige prvaka došao do rutinske pobjedu od 6: 0 a Cristiano Ronaldo je dvaput pronašao put do mreže ekipe sa Kipra. No, nakon ove utakmice, on je odlučio napraviti drastičan potez, za medijsku tišinu koja će trajati do kraja sezone ili još dulje.

Portugalski reprezentativac će biti nazočan samo onim događajima koji su već bili planirani, tj. na različitim novinarskim konferencijama, dok prije susreta ili u intervjuima on više neće odgovarati na pitanja predstavnika sedme sile.

>> Conte otkrio šta se dogodilo u avionu na povratku iz Azerbajdžana

Ronaldo je, nakon što je zabio u Apoelu, bio ljut na novinare, te je samo izgovorio: “Kažem vam jednu stvar, a vi nešto drugo napišete. Kako vam onda mogu dati izjavu?” bio je jasan Ronaldo.

[su_bonus]

Bio je ljut zbog toga što su mediji na pogrešan način predstavili njegov odnos sa Sergio Ramosem, te je se zbog toga Ronaldo odlučio na medijsku šutnju zbog nepotrebnog unošenja nemira u ekipu, barem nekoliko mjesec ili čak do kraja sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!