NaslovnicaVijestiLovac na talente tvrdi: "Dinamo je odgojio De Bruyneovog nasljednika"

Lovac na talente tvrdi: “Dinamo je odgojio De Bruyneovog nasljednika”

Jacek Kulig, ugledni lovac na talente i jedan od najboljih i najupućenijih skauta koji prepoznaje iznimno nadarene igrače iz cijeloga svijeta u ranoj dobi, pisao je o Martinu Baturini.

“Voli imati loptu i ima prirodnu sposobnost dirigenta sredine terena. On je igrač s izvrsnim tehničkim sposobnostima. Njegove glavne vrline su dodavanje, pregled igre, tehnika, kontrola lopte i nogometna inteligencija.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na malom prostoru sjajno dribla i kontrolira loptu. Martin Baturina (20) veznjak je koji na igru ​​gleda drugačije od većine nogometaša jer je iznimno kreativan i pametan.

Brz je, dinamičan i mobilan, zbog čega pokriva veliko područje. Izniman mislilac s loptom, često bira opcije koje suparnik ne očekuje jer posjeduje vrlo visoku nogometnu inteligenciju i zrelost.

Jedan od najtalentiranijih igrača južne Europe i dragulj hrvatske lige proizvod je poznate Dinamove akademije. Podsjeća na Kevina De Bruynea i ima potencijal da postane ključni igrač u najjačim europskim ligama”, napisao je Kulig.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!