NaslovnicaVijestiOzil sa ovim potezom definitivno zatvorio vrata reprezentacije: Low doputovao u London...

Ozil sa ovim potezom definitivno zatvorio vrata reprezentacije: Low doputovao u London gdje ga je Ozil ponizio!

Njemački izbornik Joachim Low posjetio je Arsenal kako bi, između ostalih, razgovarao i sa Mesutom Ozilom, ali je potonji jednostavno ignorirao njegovu inicijativu na sastanak, te odbio njegov poziv.

Bild i Kicker izvjestili su da je bivši njemački reprezentativac Mesut Ozil sebi dozvolio poprilično neprofesionalan potez. Ozil, koji je nakon Mundiala u Rusiji odlučio da više neće igrati za Njemačku reprezentaciju zbog pritiska i kritike javnosti koja je eskalirala nakon fotografije s turskim predsjednikom Erdoganom, ignorirao je njemačkog izbornika Joachim Lowa koji je došao posjetiti Arsenal.

>> Jurgen Klopp objasnio zašto Fabinho još uvijek nije debitirao za Liverpool u Premier ligi!

Low je posjetio trening Arsenala, a njegova namjera je bila razgovarati s Ozilom.

[su_live_koeficijenti]

“Iz stručnog štaba reprezentacije smo htjeli razgovarati s Mesutom, ali on ne želi  razgovarati s nama”, rekao je za Bild, direktor njemačke reprezentacije Oliver Bierhoff, koji je u pratnji Lowea stigao u London u nadi da će smiriti strasti između Ozila i cjelokupne njemačke javnosti.

U prošlosti, Low je već pokušao kontaktirati Ozil preko telefona, ali igrač se nije javljao na pozive selektora. Sa ovom gestom jasno je kako Ozila više nećemo vidjeti u dresu Njemačke reprezentacije


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!