NaslovnicaVijestiLUDILO! Da li nas na ljeto čeka prava transfer ludnica? Juventus bi...

LUDILO! Da li nas na ljeto čeka prava transfer ludnica? Juventus bi mogao prodati Ronalda

Zvuči nevjerojatno, ali u španjolskom listu Don Balon uvjereni su da je ovakav rasplet događaja itekako moguć.

Ronaldo imenovao šestoricu

Priča se da je torinski Juventus u velikim problemima zbog krize prouzrokovane koronom. U Italiji se svi raduju sastanku ministra sporta Vincenza Spadafore i predstavnika Talijanskog nogometnog saveza i Serie A. To će se dogoditi 28. svibnja, a tada će biti konačno jasno što će se dogoditi s ovom sezonom.

Za sada je Juventus zabrinut jer ne znaju što će se dogoditi s novcem od televizijskih prava. Opast će i prihod od prodaje ulaznica, jer bi se igrale ispred praznih tribina ako se sezona nastavi. Ovo je ogromna svota novca koja možda neće biti dostupna, tako da će biti vrlo teško isplatiti (visoke) plaće svim igračima i zaposlenicima.

Transfer glasine: Svi žele Nelsona Semeda, Kepa se vraća u Španiju, Liverpool dovodi novog centralnog beka

Klub bi bio prisiljen prodati neke svoje zvijezde, a na listi su već Aaron Ramsey, Adrien Rabiot i Douglas Costa. Postoji čak šansa da se Cristiano Ronaldo oprosti. U stvari, prodajom Portugalaca, Stara Dama bi mogla puno zaraditi, i konačno bi počeli graditi ekipu oko Paula Dybale.

Iako ima 35 godina, Portugalac je još uvijek pravi magnet za gledatelje i klubove. Manchester United rado bi ga otkupio, pa bi Juventus gotovo sigurno dobio većinu odštete koju je za njega platio Realu.

Ronaldo bi se rado vratio i na Old Trafford, gdje je i započeo uspon ka zvijezdama. Osim toga, United su u mogućnosti ponuditi Ronaldu plaću koju on sigurno ne bi mogao odbiti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!