NaslovnicaVijestiLuis Figo bez dlake na jeziku napao ekipu Sportinga: "Pa vi niste...

Luis Figo bez dlake na jeziku napao ekipu Sportinga: “Pa vi niste normalni, ovo što radite nije normalno…”

Bivši osvajač Zlatne lopte Luis Figo ne krije iznenađenje zbog poteza njegovog nekadašnjeg kluba, Sportinga. Klub, koji ima velikih financijskih problema, odlučio je platiti čak 10 milijuna eura za trenera.

LUIS FIGO OTKRIO

Sporting je barem jedan dan došao u prvi plan u Portugalu. Nije riječ o slavlju nad ekipama Benfice ili Porta ili o nekim drugim pozitivnim rezultatima, nego je riječ o velokoj kupovini. Ne igrača, nego trener. Ruben Amorim koštat će Sportinga rekordnih 10 milijuna eura, a klupska legenda Luis Figo je bijesan zbogovog poteza kluba.

UEFA pronašla rješenje za VAR: Nema više milimetarskih ofsajda!

“Nije normalno da klub u jednoj sezoni zamijeni četiri trenera. Prava ludost je platiti 10 milijuna eura za trenera. Ljudi koji vode klub imaju više informacija od mene i mogu opravdati svoje postupke, ali ovo što rade nije normalno i nemam nikakva opravdanja”, rekao je Figo, koji je dodao da je ovaj potez vrlo riskantan potez uprave kluba.

Naravno, samo će rezultati biti mjerilo dolaska Rubena Amorima, koji jednostavno mora opravdati uloženi novac u njega jer Sporting ukoliko nastavi sa ovim tempom, uveliko će izgubiti primat sa najboljim ekipama u ligi.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!