NaslovnicaVijestiLuka Jović ima novi klub!

Luka Jović ima novi klub!

Srpski reprezentativac i igrač Real Madrida Luka Jović je na ljeto 2019. godine prešao iz Frankfurta u transferu koji je vrijedio 63 milijuna eura, no tamo se nije najbolje snašao.

Jović je imao problema sa prilagođavanjem svog života u Madridu, te je često bio odsutan zbog ozljeda. Real Madrid je zbog toga odlučio da će napadač neko vrijeme otići na posudbu i pokušati vratiti staru formu koja ga je i dovela u Real.

Kako prenose njemački mediji, sprski napadač će ostatak sezone provesti u Frankfurtu. Njemački klub će platiti 20% Jovićeve plaće koja je trenutno na 10 milijuna eura po sezoni.

Luka Jović je do sada upisao 32 za Real Madrid u kojima je postigao 2 gola i 2 asistencije.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!