NaslovnicaVijestiLuka Modrić dogovorio novi ugovor sa Realom: Pristao na manju plaću!

Luka Modrić dogovorio novi ugovor sa Realom: Pristao na manju plaću!

Luka Modrić će još jednu sezonu ostati u Real Madridu, objavili su španjolski mediji.

Luka Modrić dogovorio

Real Madrid i 35-godišnji hrvatski reprezentativac dogovorio je detalje ugovora koji će trajati do lipnja 2022. godine

Luka je pristao i na smanjenje plaće kako bi ostao u Realu u kojem želi završiti svoju karijeru. Prema trenutnom ugovoru koji traje do kraja sezone, Modrić u Madridu zarađuje oko 11 milijuna eura po sezoni, a u novom ugovoru će mu plaća biti devet milijuna.

U Realu zaista cijene to što je Modrić odmah pristao na smanjenje plaće, te što nije zahtijevao dvogodišnji ugovor kao što traže ostali stariji igrači u klubu.

Zinedine Zidane je prošle sezone dao Modriću samo 2600 minuta igre, ali ove sezone je to bilo mnogo više, s obzirom da su neki igrači igrali prilično loše. Do sada je Modrić odigrao preko 3000 minuta.

Zaista je Hrvat u izvanrednoj formi i propustio je samo jednu utakmicu ove sezone zbog ozljede, te je sigurno jedan od najzaslužnijih što su uspjeli da vrate svoju sezonu na pravi put.

Trenutno se natječu za titulu La Lige i Lige prvaka, a tako sporo su krenuli novu sezonu.

Luka je u Real stigao 2012. godine, a sa novim ugovorom on će u španjolskoj prijestolnici provesti najmanje jedno desetljeće. Došao je iz Tottenhama za 35 milijuna eura.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!