NaslovnicaVijestiLukaku: Bilo bi lijepo igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone

Lukaku: Bilo bi lijepo igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone

Napadač Evertona Romelu Lukaku pokrenuo je špekulacije o mogućem odlasku iz Evertona nakon što je priznao da bi volio igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Bilo bi lijepo igrati u Ligi prvaka

Napadačev otac je u intervjuu za belgijske medije poručio Lukakuu da se pridruži Manchester Unitedu ili Bayern Munchenu na kraju sezone.

Sam Lukaku kaže da nije čudno to što mu otac preporučuje klubove koje on preferira, te je dodao da bi mogao napustiti Goodison Park kako bi zaigrao u najelitnijem klupskom natjecanju sljedeće sezone.

“To je točka gledišta moga tate, to su momčadi koje on voli. Dobro je čuti njegove prijedloge. Naravno, imam agenta koji odlučuje o ovim stvarima u ovom trenutku. Samo želim igrati dobro, pomoći svojim suigračima u ostvarivanju pobjeda i postići dosta golova.”

“Punim 23 godine sljedećeg ljeta i bilo bi lijepo igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone”, rekao je belgijski reprezentativac za Sky Sports.

Lukaku je također bio povezivan sa povratkom na Stamford Bridge, a neki izvještaji govore da je on prioritet broj jedan Antonija Contea ukoliko talijanski stručnjak preuzme “Plavce”.

Lukaku odbija prijedlog da se želi dokazati u Chelseaju, koji ga je prodao u Everton za 28 miliona eura prije dvije godine, te dodaje da su oba tima imala korist od njegovog odlaska iz Chelseaja.

“Ne bih rekao to, nemam šta dokazivati. Prešao sam u drugi klub i nastavio dalje. Taj transfer je bio dobar za oba tima, oni su osvojili ligu, a ja sam postao bolji igrač. Vidjet ćemo što budućnost donosi.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!