Magija u Šibeniku: Pet parova, uplata od jedan euro i dobitak veći od 40.000 eura!

Ovaj tjedan već imamo zlatnog dobitnika i sretnika što se tiče klađenja! Izvjesni šibenčanin je odigrao tiket koji se ne viđa svaki dan. Jedan euro, odnosno 10 kuna, pet parova Serije B, i pet tačnih rezultata koji su prošli bez problema!

dobitak veći od 40.000 eura

Hrvatski sretni igrač iz Šibenika sjećat će se posljednjeg 33. kola 2. Talijanske lige za cijeli život. Dobitak koji će mu olakšati život barem na neko vrijeme a i od sada će moći govoriti da je u velikom polusu što se tiče klađenja. Pravilno je predvidio rezultat pet susreta, uplatio je tačno 1,3 eura i ostvario dobit od gotovo 58 tisuća eura!

>> Atletico Madrid pronašao fantastičnu zamjenu za Jana Oblaka, koji na ljeto vjerovatno napušta Madrid

Prognoza točnog rezultata kod klađenja nam donosi prilično veliku kvotu. U njegovom slučaju na utakmice Serije B sve kvote su se gibale između 7.75 i 9.50, a ukupna kvota iznosila je 41.225,40. Ono što je zanimljivo, je to da je na svih pet susreta odigrao identičan rezultat odnosno rezultat 2:1. Na susretu između Foggie i Pro Vercellia bilo je najkritičnije, jer je u prvom poluvremenu već imao rezultat koji je prognozirao no na njegovu sreću u drugom poluvremenu nije bilo golova.

Također na meču između Frosinonea i Venezije je bilo vvrlo zanimljivo, gosti su vodili nakon prvog dijela da bi domaćini na kraju slavili sa 2:1. 5250 eura dobio je na ime bonusa od navedene kladionice,  a nakon odbitka poreza stavio je tačno 46.577 eura u džep! Nije loše, zar ne?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.