NaslovnicaVijestiMahir Emreli napušta Dinamo. Poznata sljedeća destinacija!

Mahir Emreli napušta Dinamo. Poznata sljedeća destinacija!

26-godišnji Mahir Emreli napušta Dinamo. Trener Sergej Jakirović ne planira ga koristiti od zimskih priprema, a talijanski novinar Lorenzo Lepore tvrdi da će se ofenzivac vratiti u Azerbajdžan.

Qarabag, njegov matični klub, pokazuje interes za Emrelija. Emreli je u Qarabagu igrao pet godina prije nego što je prešao u varšavsku Legiju. U Dinamu je od veljače 2022., a 2023. bio je na posudbi u turskom Konyasporu.

Emreli je ove sezone nastupio 24 puta, zabio pet golova i dodao pet asistencija u ukupno 1030 minuta igre. U Dinamu je u 47 utakmica postigao deset golova i pet asistencija.

Prema Transfermarktu, njegova tržišna vrijednost je 1,2 milijuna eura. Ugovor s Dinamom traje do lipnja 2026. godine. Za reprezentaciju Azerbajdžana Emreli je zabio pet golova u 45 nastupa.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!