NaslovnicaVijestiMaksimir među tri najružnija stadiona u Europi!

Maksimir među tri najružnija stadiona u Europi!

Prema istraživanju provedenom od strane agencije Money, temeljenom na recenzijama sa platformi poput Googlea, TripAdvisora i Football Grounda, stadion Maksimir je stekao reputaciju trećeg najmanje privlačnog stadiona u Europi. Kapacitet stadiona Maksimir je službeno 24.851 sjedećih mjesta, no uslijed posljedica potresa u Zagrebu, istočna tribina je zatvorena i neupotrebljiva.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Na vrhu liste nalazi se stadion Carlo Castellani, na kojem talijanski Empoli igra svoje utakmice u Serie A. Ovaj stadion ima kapacitet za 16.800 gledatelja, ali karakterizira ga značajna udaljenost tribina od terena zbog prisutnosti atletske staze.

Na drugom mjestu po neprivlačnosti smjestio se stadion Balaídos, domaći teren Celte Vigo u La Ligi. Ovaj španjolski klub posvetio se obnovi stadiona te su izgrađene potpuno nove tribine. Jedna od najnovijih dodataka je istočna tribina, koja je svečano puštena u rad tijekom utakmice protiv Barcelone u lipnju. Međutim, troškovi obnove su se povećali s prvotnih 30 milijuna eura na znatno viših 50 milijuna eura. Iako su postignuti znatni pomaci, još je ostalo završiti izgradnju zapadne tribine.

Na popisu pet najmanje atraktivnih stadiona nalaze se King Baudouin stadion u Bruxellesu, s kapacitetom od 50 tisuća gledatelja, te Coliseum Alfonso Perez, dom Getafea, koji ima mogućnost primiti 17 tisuća gledatelja.

PET NAJRUŽNIJIH STADIONA

1. Carlo Castellani (Empoli, Italija)
2. Balaídos (Celta Vigo, Španjolska)
3. Maksimir (Dinamo, Hrvatska)
4. King Baudoin (Bruxelles, Belgija)
5. Coliseum Alfonso Perez (Getafe, Španjolska)

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!