NaslovnicaVijestiMalcom objasnio cijelu situaciju: "Evo zbog čega sam ODABRAO Barcelonu ispred Rome

Malcom objasnio cijelu situaciju: “Evo zbog čega sam ODABRAO Barcelonu ispred Rome

Malcom još uvijek soli ranu navijačima Rome, koje je u zadnji čas izigrao za transfer a sada je na službenom predstavljanu još i rekao da je uvijek sanjao o transferu u Barcelonu. Brazilac je već bio na zrakoplovu za Rim kada je uslijedio poziv iz Barcelone.

Transfer brazilskog Malcoma i dalje je izuzetno škakljiva tema za navijače Rome, a u talijanskom glavnom gradu, poteze igrača i Barcelone još nisu preboljeliu. Da napomenemo, Malcom je praktički bio na zrakoplovu u Rimu kako bi potpisao transfer vrijedan 40 milijuna eura. U zadnji trenutak u sve se umiješala Barcelona koja je ubijedila Bordeaux i Malcoma da odustanu od svoje namjere te da Malcom potpiše za Barcelonu.

>> TRANSFER GLASINE: Pjanić se sastao sa čelnicima kluba iz Premier lige, Mourinho konačno dovodi jednog Hrvata, Barca kupuje nogometaša West Hama

Sada, na službenom predstavljanu, Malcom je dodatno otežao Romi.

„Uvijek sam želio u Barcelonu. Uvijek sam bio miran. Moji agenti su sve to zajedno uredili. Dobio sam priliku da se preselim u Barcelonu, gdje ću igrati s najboljim igračima na svijetu. Ja sam sretan. Bilo je teško doći ovdje, ja ću dati sve od sebe.  Sretan sam što sam shvatio dječje snove”, rekao je Malcom, za kojeg su također bili zainteresirani iz Arsenala, Liverpoola, Manchester Uniteda, PSG-a i Tottenhama.

[su_bonus]

Malcom može igrati na lijevom ili desnom krilu, ima jaču lijevu nogu, a može igrati i na poziciji srednjeg ofanzivnog igrača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!