NaslovnicaVijestiMaldini i Boban odlučili: AC Milan od ljeta sa novim trenerom!

Maldini i Boban odlučili: AC Milan od ljeta sa novim trenerom!

Španjolski El Mundo Deportivo izvještava da će talijanski div Milan po završetku ove sezone dobiti novog trenera koji je u prošlosti bio vrlo blizu preuzimanja njihovog gradskog rivala Intera.

Talijanski div Milan neće mijenjati trenera u ostataku ove sezone, međutim, to ne znači da klub Stefana Piolija vidi kao dugoročno rješenje. Talijanski mediji pišu da direktor Milana Paolo Maldini, zajedno sa Zvonimirom Bobanom, već traži novog trenera, a španjolski El Mundo Deportivo tvrdi da ga je pronašao u Španjolskoj. Marcelino Garcia Toral bi trebao preuzeti Milan u sezoni 2020/21.

Transfer glasine: Liverpool pred najvećim klupskim transferom, Bukayo Saka na meti tri velikana, koliko je nedostajalo da Ronaldo završi u Španiji?

Marcelino je napustio Valencio na početku ove sezone zbog spora s vlasnikom kluba, gdje je ostavio vrlo dobar dojam, dvaput se kvalificirao za Ligu prvaka i osvojio španjolski kup. Marcelino je pregovarao s Arsenalom prije nekoliko mjeseci, bio je ozbiljan kandidat za preuzimanje Intera prije nekoliko godina a sada se očekuje da će trenersku karijeru nastaviti u Milanu.

Agent Macelina, Eugenio Botas odgovorio je na glasine, ali je sve ključne podatke zadržao za sebe.

“Marcelino želi voditi europskog velikana sljedeće sezone. Milan je jedan od tih klubova jer ima vrlo bogatu i uspješnu povijest. Međutim, moram reći da se Marcelino nije susreo s Paolom Maldinijem i da mu Milan još nije poslao ponudu”, rekao je Botas.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!