NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Liverpool pred najvećim klupskim transferom, Bukayo Saka na meti tri...

Transfer glasine: Liverpool pred najvećim klupskim transferom, Bukayo Saka na meti tri velikana, koliko je nedostajalo da Ronaldo završi u Španiji?

Prije desetak dana je u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Liverpool spremio

Borussia Dortmund može dodati i Liverpool na popis klubova koji žele dovesti Jadona Sancha. Prema pisanju Daily Maila, Redsi su ovog ljeta obavijestili njemački klub o svojoj želji da potpišu engleskog napadača. Dortmund bi trebao tražiti najmanje 100 milijuna funti za Sancha, a Manchester City, Manchester United i Chelsea su među ostalim koji također žele Engleza.

Manchester United napokon postavio traženu cijenu za Paul Pogbu!

Arsenal pokušava nagovoriti mladu klupsku zvijezdu Bukayo Saka da potpiše novi ugovor s klubom zbog ozbiljnog interesovanja Liverpoola i Manchester Uniteda za njegove usluge, prenosi Daily Mail. Tinejdžer ulazi u posljednjih 18 mjeseci svog trenutnog ugovora s Topnicima a navodno i Bayern Munchen također prati cijelokupnu situaciju.

Portugalsku zvijezdu, Cristiano Ronalda koji je u karijeri osvojio pet Zlatnih lopti, put je vodio od Manchester Uniteda, Real Madrida, a sada i Juventusa, skauti Malaga primijetili su tijekom njegovog vremena u sportskoj omladinskoj akademiji Sportinga. Rincon i njegov tim pratili su Ronalda u Danskoj na Europskom prvenstvu za igrače do 17 godina 2002. a tada se u igru uključio Ferguson i sve je bilo brzo završeno.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!