NaslovnicaVijestiMan City daje 40 miliona za zvijezdu PSG-a

Man City daje 40 miliona za zvijezdu PSG-a

City daje 40 miliona za zvijezdu PSG-a. Fudbaler PSG-a nalazi se na meti Manchester Cityja. Prema pisanju engleskih medija City će u januaru ponuditi oko 40 miliona za Javiera Pastorea fudbalera PSG-a koji u posljednje vrijeme utakmice posmatra sa klupe za rezervne igrače.

City daje 40 miliona

Navodno, Argentinac je poručio čelnicima francuskog kluba da želi u januaru da napusti Pariz jer je frustriran što ima malu minutažu kod Laurenta Blanca.

Pastore je u PSG stigao 2011. godine iz Palerma i do sada je u tresu Paris Saint Germaina odigrao skoro 200 utakmica.

City je već kontaktirao njegovog agenta koji je otkrio da je Pastore zainteresovan da zaigra u engleskoj Premier ligi.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Javier Matias Pastore (rođen 20 juna 1989) je Argentinski fudbaler koji igra u Ligi 1 za PSG i Argentinski nacionalni tim kao ofanzivni veznjak.

Karijeru je počeo sa Talleresom i onda Huracanom u svojoj zemlji prije nego je prešao u Seriju A, Palermo 2009 godine za 4.7 miliona eura.

2011 godine prelazi u PSG za 39.8 miliona eura.

Javier Pastore je rođen u Cordobi u Italijansko-Argentinskoj familiji orginalno iz Volvere, provincije Turina.

6 augusta 2011., PSG je zvanično potvrdio dolazak Pastorea, koji dobija broj 27. Prvi gol za PSG postiže u Ligi 1 protiv Stade Brest-a u pobjedi od 1-0, 11 septembra 2011. godine.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!