NaslovnicaVijestiManchester City obara svjetski rekord: Guardiola spreman platiti 104 miliona eura za...

Manchester City obara svjetski rekord: Guardiola spreman platiti 104 miliona eura za ovog defanzivca!

Ekipa Citya ove sezone igra zaista fenomenalno. Ipak, to izgleda neće zadovoljiti Guardiolu u namjeri da iduće sezone dodatno pojača svoju ekipu, posebno defanzivnu liniju u kojoj je bilo određnih problema osve sezone.

Nakon što Manchester City ponovno nije uspio doći do trofeja u Evropi, tijekom ljeta realno je očekivati nove veliki i kvalitetne transfere. Otočki mediji izvješćuju da se trener Josep Guardiola bori da u ekipu dovede novog braniča, a prvi na listi želja nalazi se Harry Maguire, koji nosi dres Leicester Cityja.

LINDELOF OTKRIO: Evo kako Manchester United planira zaustaviti Edena Hazarda!

No, reprezentativac Engleske neće biti jeftin, a Lisice za njega traže čak 104 milijuna eura! Ako City stvarno toliko plati za njega, on će postaviti novi svjetski rekord. Maguire bi postao najskuplji branitelj svih vremena; trenutno, prvo mjesto zauzima Virgil van Dijk, za kojeg je Liverpool platio 85 milijuna funti ekipi Southamptona.

City bi na ljeto mogao napustiti Nicolas Otamendi, a Maguire je glavna meta zbog toga što je i Englez. Klub iz Manchestera želi povećati broj domaćih nogometaša. Ako bi transfer pao u vodu, Guardiola i njegovi suradnici mogli bi se odlučiti za Jamesa Tarkowskog, branitelja Burnleya rođenog u Manchesteru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!