NaslovnicaVijestiManchester City planira dovesti zvijezdu Real Madrida u besplatnom transferu!

Manchester City planira dovesti zvijezdu Real Madrida u besplatnom transferu!

Manchester City ovog ljeta želi dovesti Sergija Ramosa u besplatnom transferu, te zvijezdi Real Madrida žele ponuditi novi ugovor.

Manchester City planira

City pomno nadgleda situaciju sa ugovorom Sergija Ramosa u Real Madridu kako bi ga na kraju sezone ugrabio kao slobodnog igrača, navodi ESPN.

Izvješća kažu da bi dogovor za Španjolca bio kompliciran, ali je plavi dio Manchestera spreman ući u razgovore kako bi dovršili taj posao.

Pep Guardiola je obožavatelj Ramosa i želio bi da ga dovede u Englesku.

Izvještaj nastavlja sa tvrdnjom da klub 34-godišnjaka vidi kao vrhunskog igrača koji bi bio zanimljiva opcija koja pruža vodstvo i iskustvo u obrani.

Premierligaški klub je spreman udovoljiti Ramosovim finansijskim zahtjevima, iako su svjesni da je najvjerojatniji scenarij da produži svoj boravak u španjolskoj prijestolnici.

Međutim, oni žele biti prvi u redu za njegov potpis ako se pregovori sa Realom ne završe dobro.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!