NaslovnicaVijestiManchester City predstavio novo pojačanje, riješili jedini problem u sastavu

Manchester City predstavio novo pojačanje, riješili jedini problem u sastavu

Aktualni prvak Engleske Manchester City dovođenjem španjolskog nogometaša Sergia Gomeza riješio je jedini preostali problem u igračkom kadru za sezonu koja je već počela.

Pozicije beka najdeficitarnije su na Etihadu. Uz odlične Kylea Walkera i Joaoa Cancela, Guardiola je bio prisiljen koristiti stopera Nathana Akea na boku nakon odlaska Oleksandra Zinchenka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dugo je Guardiola pokušavao dovesti Marca Cucurellu iz Brightona, no Španjolac je završio u Chelseaju, pa je pitanje lijevog beka riješio jeftinijom opcijom. Mladi Španjolac stigao je iz Anderlechta u transferu vrijednom 13 milijuna eura i zamijenit će Oleksandra Zinchenka koji je nedavno prešao u Arsenal. Očekuje se da će mu Pep Guardiola dati priliku u rotaciji, kada braniči trebaju odmor.

Gomez je već igrao u najboljim europskim destinacijama za razvoj mladih nogometaša. Prošao je čuvenu La Masiju, Barceloninu omladinsku školu, a igrao je i za Borussiju Dortmund.

Mladi španjolski reprezentativac, koji je u devet nastupa za U-21 selekciju postigao čak šest golova, potpisao je četverogodišnji ugovor s Manchester Cityjem.

“Nevjerojatno sam ponosan i sretan što sam se pridružio Manchester Cityju. Biti dio ovog kluba za mene je ostvarenje sna i nešto čemu bi svaki mladi igrač težio. Odrastao sam navijajući za City zahvaljujući svom bratu”, rekao je Gomez za web stranicu Manchester Cityja.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!