NaslovnicaVijestiManchester City pripremio 95 miliona eura za ključno pojačanje Guardiole

Manchester City pripremio 95 miliona eura za ključno pojačanje Guardiole

Manchester City pripremio 95 miliona eura za ključno pojačanje Guardiole. Potpisivanje francuskog internacionalca je prioritet za bivšeg menadžera Barcelone, a City je spreman da obori svoj transfer rekord.

Manchester City pripremio

Pep Guardiola je rekao Manchester Cityju da bi dovođenje Francuza, Paul Pogbe trebalo da bude prioritet kluba ovog ljeta.

Sport tvrdi da Guardiola smatra francuskog reprezentativca kao ključni dio njegovih planova, a veznjak ima želju da radi sa menadžerom Bayern Municha, koji na kraju sezone ide u Manchester City.

City je spreman platiti 95 milijuna eura Juventusu, a spremni su ponuditi Pogbi ugovor vrijedan 20 miliona eura po sezoni.

Guardiola je također želio osigurati ovaj transfer i prije Eura 2016. godine, kako kažu da će se Pogbina cijena vjerovatno još više povećati nakon turnira.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Paul Labile Pogba rođen u Lagny-sur-Marne, 15. ožujka 1993. Francuski je nogometaš i reprezentativac koji trenutno igra za Juventus kao vezni igrač. Pogba je u Juventus prešao izManchester Uniteda, gdje je u godinu dana profesionalne karijere odigrao tek 3 službene utakmice.

Uspjeh ostvaruje 2013. godine, kada je predvodio svoju zemlju na FIFA U-20 Svjetskom prvenstvu u Turskoj, gdje su bili prvaci. Pogba je proglašen igračem turnira, a postigao je i jedan gol.

Pogba je nakon tog prvenstva dobio niz pohvala na račun svoje igre, a zapažen nastup imao je i na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, gdje je također postigao jedan gol.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!