NaslovnicaVijestiManchester United dogovara transfer zvijezde Atletico Madrida!

Manchester United dogovara transfer zvijezde Atletico Madrida!

Kieran Tripppier bi ovog ljeta trebao napustiti Atletico Madrid, a Manchester United je trenutno vodeći u utrci za njegov potpis.

Manchester United dogovara

Unatoč uspješnom dvogodišnjem boravku Trippiera u Španjolskoj, koje bi ove sezone moglo završiti trijumfom naslova prvaka, izvještava se da je 30-godišnjak zainteresiran za povratak u Premier ligu.

Kako Trippierov ugovor završava 2022. godine, Atletico bi se mogao suočiti sa izborom između prodaje engleskog reprezentativca ovog ljeta ili njegovog odlaska u besplatnom transferu godinu dana kasnije – a prema španjolskim medijima, Manchester United je vodeći u utrci za njegov potpis.

Klub sa Old Trafforda želi dovesti konkurenciju za Aarona Wan-Bissaku na mjestu desnog beka i o tome su razmišljali čak i u siječnju.

Ostali su zainteresirani i ovog ljeto će pokušati dovesti Engleza u svoje redove. Everton također ima Trippiera na svom radaru, dok PSG – kojim upravlja bivši trener Tottenhama Mauricio Pochettina je još jedan ljubitelj ovog igrača.

Međutim, David Ornstein izvještava da igrač želi vratiti svoju obitelj u Veliku Britaniju, što bi, čini se isključilo prelazak u PSG.

To je i razlog zašto se trenutno ne vjeruje da će Trippier ostati u Atleticu, unatoč uspjehu pod vodstvom Diega Simeonea.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!