NaslovnicaVijestiManchester United dovodi reprezentativca Crne Gore

Manchester United dovodi reprezentativca Crne Gore

U posljednjem ljetnom prijelaznom roku, MANCHESTER UNITED je iznenadio nogometnu javnost potpisom danskog napadača Rasmusa Højlunda iz Atalante, čime su uložili impresivnih 75 milijuna eura. Sada, čelnici kluba s Old Trafforda aktivno istražuju talijansko tržište, a prema izvještajima, njihova iduća želja je 23-godišnji Nikola Krstović iz Serie A.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Napadač reprezentacije Crne Gore i član Leccea, koji se istaknuo kao jedno od najvećih otkrića ove sezone, privukao je pažnju nogometne javnosti. Klub s juga Italije uspio ga je angažirati za samo tri milijuna eura, prelazeći iz slovačke Dunajske Strede, gdje je bio vodeći strijelac lige. Nikola Krstović odmah je opravdao povjerenje, postigavši gol u svakoj od svoje tri prve utakmice u novom okruženju.

Nakon što je već postigao pogotke protiv Fiorentine, Monze i Salernitane, sada je zatresao i mrežu Sassuola. Trenutno, njegov učinak iznosi četiri gola u 11 nastupa, što predstavlja izniman uspjeh za napadača u ekipi koja se često percipira kao borac za opstanak u elitnom društvu.

Nakon što je već privukao pozornost Inter i Juventusa, čini se da bi Lecce mogao brzo profitirati od Nikole Krstovića, s mogućim idućim transferom vrijednim 12 milijuna eura, prema informacijama Tuttomercata. Krstović je svoju karijeru započeo u Zeti iz Golubovića, gdje je dominirao kao najbolji strijelac crnogorske lige. Nakon toga, preselio se u Crvenu zvezdu, ali nije uspio pronaći svoje mjesto, te je karijeru nastavio u Slovačkoj, gdje ga je otkrio Lecce i, kako izgleda, ostvario iznimno uspješan transfer.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!