NaslovnicaVijestiManchester United dovodi zvijezdu Dortmunda u besplatnom transferu!

Manchester United dovodi zvijezdu Dortmunda u besplatnom transferu!

Manchester United pokušava potpisati braniča Borussije Dortmund Dan-Axela Zagadoua, koji je na ljeto dostupan u besplatnom transferu.

22-godišnji branič upisao je 80 nastupa za Dortmund, uključujući sedam u svim natjecanjima ove sezone. Klubu se pridružio besplatno iz OSG-a 2017. godine, iako ga je Ralf Rangnick očajnički želio dovesti u Leipzig.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Unitedov privremeni menadžer i dalje je veliki obožavatelj Francuza, no Foot Mercato kaže da je United već bio u kontaktu sa Zagadouovim agentom Moussom Sissokom.

Izvještavajući o interesu Uniteda za igrača, Fussball Transfers vjeruje da je Rangnick ključan u ovom transferu sa kojim želi pojačati svoju momčad u obrambenom smislu.

Zagadouov ugovor na Signal Iduna Parku uskoro ističe i on je u mogućnosti potpisati predugovor sa klubovima iz inozemstva ovog mjeseca.

On i Dortmund su u pregovorima oko novog ugovora, ali izgleda da neće postići dogovor.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!