NaslovnicaVijestiIz Bayerna potvrdili da je Manchester United poslao ponudu od 100 miliona...

Iz Bayerna potvrdili da je Manchester United poslao ponudu od 100 miliona eura za igrača

Bayernov izvršni potpredsjednik Jan-Christian Dreesen otkrio je da je bavarski klub prošlog ljeta dobio ponudu od Manchester Uniteda u iznosu od 100 miliona eura za Thomasa Mullera.

Manchester United nudio 100 miliona eura za Thomasa Mullera

Muller, koji je karijeru počeo u minhenskom klubu, jedna je od najvećih legendi Bayerna i najkonstantnijih igrača. 27-godišnjak je u dresu Bayerna osvojio sve što se moglo osvojiti, uključujući Ligu prvaka i Bundesligu.

Međutim, ove sezone je priča drugačija pod vodstvom Carla Ancelottija. Muller ne dobija priliku kao do sada, više nije u staroj formi, i dok igrači kao što su Robert Lewandowski, Thiago Alcantara i Mats Hummels uživaju u sjajnoj sezoni, on većinu utakmica provodi na klupi za rezervne igrače.

Dreesen je otkrio da je United poslao ogromnu ponudu za Mullera, ali i da klub nije ni pomišljao o prihvaćanju iste.

“Stigla je ponuda iz Engleske od Manchester Uniteda za Mullera u iznosu od 100 miliona eura. Međutim, u klubu se nikada nije ni raspravljalo o mogućoj prodaji Thomasa Mullera.”

Muller je postigao jedan gol i kreirao 32 prilike u 17 ligaških nastupa ove sezone, a uspješnost šuta mu iznosi 37%. Bavarci su trenutno vodeći na tabeli sa 49 bodova, sedam više od drugoplasiranog RB Leipziga.

S druge strane, Manchester United je šesti u Premier ligi sa 48 bodova iz 28 odigranih kola, te za top četiri zaostaje dva boda.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!