NaslovnicaVijestiManchester United pravi prostor za mladog Hrvata: Kako će Crveni đavoli pomoći...

Manchester United pravi prostor za mladog Hrvata: Kako će Crveni đavoli pomoći Filipu Benkoviću?

Kada je došao u Englesku, bivši prvak engleske Premier lige, Leicester City, odmah ga je posudio škotskom velikanu Celticu, gdje je hrvatski reprezentativac prevo razdoblje prilagodbe nogometu na Otoku. Sada se vraća u Premier ligu, nakon odlične sezone u dresu Celtica.

Filip Benković je napustio redove škotskog diva Celtica, gdje je prošlu sezonu proveo na posudbi. Benković je u Celticu igrao kao posuđen igrač bivšeg engleskog prvaka Leicester Citya, koji ga je prošle godine kupio za 13 milijuna funti od hrvatskog prvaka Dinama iz Zagreba.

Transfer glasine: Juventus ne odustaje od De Ligta, Everton pokvario planove Bayernu, Higuain potpisuje za klub iz Engleske

Benković se sada vraća u Englesku Premier ligu, a trener Leicester Cityja Brendan Rodgers računa na njega. Posebno zato, jer se može dogoditi da će izgubiti Harryja Maguirea, koji je još uvijek želja Manchester Uniteda. Lisice za njega traže čak 70 milijuna funti odštete, tako da je to činjenica  koja za sada koči transfer, ali United je i dalje uporan.

Može se reći da su se Benkoviću poklopile mnoge stvari, te je na putu da postane vrhunski defanzivac. Leicester bi mogao ostati bez glavnog čovjeka u defanzivi, a novi trener Leicestera, Brendan Rodgers je dobro upoznat s akvalitetima Hrvata, jer ga je dio prošle sezone trenirao u Celticu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!