NaslovnicaVijestiManchester United pripremio 60 milijuna funti za napadača iz Serije A: Ako...

Manchester United pripremio 60 milijuna funti za napadača iz Serije A: Ako ga ne dovedu ovog siječnja, na ljetnom prijelaznom roku sigurno hoće!

Manchester United je navodno zainteresiran za potpisivanje napadača Napolija Arkadiusza Milika.

Manchester United pripremio

Poljski internacionalac je i ove sezone bio u dobroj formi, postigavši deset golova u 12 utakmica u svim natjecanjima. Mogao je nastupiti na više utakmica, ali ozljede su ga spriječile u tome.

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer želi pojačati svoj napad i zainteresiran je za potpis Milika koji prema The Sunu ima cijenu od 60 milijuna funti.

Izvještaj također tvrdi da će Crveni đavoli možda morati pričekati ljeto na potpis 25-godišnjaka jer on pregovara s Napolijem o produljenju ugovora koji mu ističe 2021. godine.

Manchester United ima pristojnih napadača u svom sastavu, ali dodavanje Milika nesumnjivo će mu dodati još dubine.

Poljski internacionalac ove je sezone bio vrlo plodan i ima mogućnost igrati prilično dobro u Premier ligi. No, s obzirom na sadašnju formu Milika, Napoli bi radije produžio ugovor.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!