NaslovnicaVijestiManchester United pronašao zamjenu za Ibrahimovića!

Manchester United pronašao zamjenu za Ibrahimovića!

Manchester United pronašao je zamjenu za Ibrahimovića, tvrdi novinar Duncan Castles, blizak Joseu Mourinhu, Jorgeu Mendesu i Manchester Unitedu.

Svi su bili prijatno iznenađeni kada se Zlatan Ibrahimović vratio na teren nakon teške ozljede koju je doživio u travnju protiv Anderlechta u Ligi Europe.

Mnogi su mu predviđali kraj karijere, tvrdeći da se neće uspjeti oporaviti u toj mjeri da bi ponovno zaigrao nogomet na visokom nivou, uzimajući u obzir njegove godine.

[su_premierleague]

36-godišnji Ibrahimović ih je razuvjerio i vratio se u rekordnom roku, međutim, nekoliko sedmica nakon povratka na teren, Ibra ponovo ima problema sa koljenom.

Činjenica je da Ibrahimović još uvijek traži staru formu, te da mu zasad to ne polazi za rukom, a Castles tvrdi da bi Ibrahimović mogao napustiti United prije isteka ugovora na kraju sezone.

Transfer glasine: Alexis do kraja sedmice napušta Arsenal koji je već pronašao njegovu zamjenu vrijednu 90 miliona eura, veznjak iz Bundeslige na meti tri velikana

Coutinho poslao emotivnu poruku navijačima Liverpoola: Otkrivamo koji broj će nositi u Barceloni

Švedski napadač mogao bi otići u američku MLS ligu, ili u kinesku Superligu, koja je postala utočište mnogim europskim zvijezdama, ali kako god, skoro sigurno neće ostati na Old Traffordu.

United razmatra nekoliko alternativa Ibrahimoviću, a prvi pik je italijanski reprezentativac Andrea Belotti, član Torina.

[su_cashout]

24-godišnjak je imao sjajnu prošlu sezonu u dresu “Bikova”, međutim ove sezone mu je pala forma, te je u 15 utakmica postigao samo četiri gola.

Belotti ima otkupnu klauzulu od 100 milijuna eura, a ljetos je bio na meti mnogih velikih europskih klubova, ali ipak je ostao u Torinu, prvenstveno zbog visoke otkupne klauzule.

Belottija su htjeli Manchester United i Chelsea, ali su se kasnije okrenuli dovođenju Romelua Lukakua i Alvara Morate, a zainteresovan je bio i Milan.

On je u Torino, u čijem je dresu postigao 47 golova u 92 nastupa, stigao 2015. godine iz Palerma za 8,4 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!