NaslovnicaVijestiManchester United bi se konačno mogao riješiti Alexis Sancheza: Klub iz Premier...

Manchester United bi se konačno mogao riješiti Alexis Sancheza: Klub iz Premier lige kontaktirao njegovog agenta!

Posljednjih godina Manchester United je imao dosta loših transfera, a jedan od njih je naravno i Alexis Sanchez koji je bio razočaravajući.

Klub iz Premier lige

Najveći problem bio je što je stigao sa ogromnom reputacijom i mnogi navijači su očekivali da će to biti drugi ‘Robin van Persie’.

Očito je bio nepodoban, izgubio je brzinu i bio je predvidljiv, pa je doprinio vrlo malo i na kraju je poslan na posudbu u Inter.

Vraća se ovog ljeta, ali zvuči kao da bi ipak mogao da se unovči.

Prema izvješću Sprotwitnessa, West Ham je bio u kontaktu sa njegovim agentom kako bi nagovijestili potencijalni ljetni transfer za Čileanca.

Kažu da ga Inter ne želi zadržati zbog plaće od 12 milijuna funti i loše forme, pa će ovog ljeta trebati da nađe novi klub.

U ovom trenutku njegova plaća je glavni problem i nema naznaka da je ovo dogovoren transfer, ali lako je vidjeti kako United pristaje pokriti dio plate samo da bi ga se riješio.

Također morate se pitati da li bi to baš bio mudar potez West Hama. Međutim, svakako će biti zanimljivo vidjeti što će mu se dogoditi ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!