NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA SA OTOKA: United dobio ponudu koja se ne odbija -...

TRANSFER BOMBA SA OTOKA: United dobio ponudu koja se ne odbija – Real im nudi 100 milijuna eura + zvijezdu!

Manchester United bi, kako se izvješćuje, mogao dobiti priliku da postigne uzbudljivi transfer napadača Real Madrida Karim Benzeme, kao dio dogovora za Marcus Rashforda.

TRANSFER BOMBA

Španjolski medij Don Balon tvrdi da je Rashford meta Real Madrida nakon sjajne nedavne forme, a to bi moglo imati savršenog smisla za Los Blancose da pokušaju zamijeniti starijeg Benzemu sa dugoročnim napadačem Crvenih đavola.

United sigurno ne bi želio pustiti Rashforda da ode baš tako lako, ali ponuda od 100 milijuna eura za engleskog internacionalca i uključivanje idealne zamjene Benzeme, kako je izvijestio Don Balon, moglo bi biti previše primamljiva ponuda da se odbije.

Iako nema sumnje da će Benzema biti samo kratkoročna opcija, on sigurno ima još nekoliko godina na vrhu u kojem bi mogao dati vrlo značajan doprinos na Old Traffordu.

Manchester United je potpisao Zlatana Ibrahimovića prije nekoliko godina, kada je bio nekoliko godina stariji od Benzeme sada, tako da bi ovo mogao biti posao koji ima smisla za njih.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!