NaslovnicaVijestiManchester United uklonio mural Cristiana Ronalda nakon intervjua s Piersom Morganom

Manchester United uklonio mural Cristiana Ronalda nakon intervjua s Piersom Morganom

Veliki mural Cristiana Ronalda uklonjen je jučer s Old Trafforda nakon što je u javnosti objavljen najkontroverzniji intervju u karijeri portugalskog nogometaša.

Ronaldo se u intervjuu za Piersa Morgana “obrušio” na svoj klub u kojem je važio za legendu. Ronaldo je prozvao vlasnike, trenere i zaposlenike kluba, ali i bivše suigrače s kojima je ispisao povijest na Old Traffordu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Stoga su ga u klubu odlučili oštro kazniti. Iako još nije službeno potvrđeno, već u siječnju očekuje ga kazna od oko 1,14 milijuna eura i raskid ugovora. Ipak, jučer je krenuo trajni proces uklanjanja Ronalda iz klupskih prostorija. Naime, njegov mural je uklonjen s Old Trafforda. Riječ je o velikoj slici koja je zajedno s još nekoliko legendi kluba krasila stadion.

Njegov doprinos Unitedovim trofejima pamtit će se zauvijek, ali njegovo ponašanje u posljednjih šest mjeseci ugrozilo je njegov status klupske legende i više nije voljen onoliko koliko je nekada bio.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!