NaslovnicaVijestiManchester United ulaže u mlade igrače: Imaju spremih 200 miliona za transfere,...

Manchester United ulaže u mlade igrače: Imaju spremih 200 miliona za transfere, ovo je spisak igrača koje žele dovesti

Trenutno mnogo atraktivnija nogometaša zamijenili su Maria Mandžukić i Declan Rica kao glavne transfer mete za Manchester United. Crveni vragovi su zainteresirani za Engleze i za Norvežana, ali za njih moraju izdvojiti veliku hrpu novca.

SOLSKJAER SPREMAN PLATITI

Što će Manchester United učiniti u siječnju? Klubu je hitno potrebno veliko pojačanja, ali pitanje je što mogu Crveni vragovi učiniti na tržištu? Mario Mandžukić i Declan Rice nisu baš pompozna pojačanja, ali o njima se u Unitedu možda i najviše govorilo. Ono što navijačima Uniteda pruža veliko oduševljenje nije ta ideja, nego druga ideja koja se već pojavila u medijima.

OTAC 19-GODIŠNJE ZVIJEZDE PRIMIJEĆEN U MANCHESTERU: Da li ovo znači da je United pobijedio u utrci za jednog od najboljih?

U United bi trebala stići dva mlađa pojačanja, dva vruća igrača. Mete Manchester Uniteda su Jadon Sancho i Erling Haaland!

Sancho i ove sezone igra fenomenalno, ali Borussia Dortmund ga vjerojatno ne može zadržati. Salzburg će također teško zadržati Haalanda.

U Unitedu, šef skuting sužbe Ed Woodward želi iskoristiti napetosti između Sancha i trenera Borussije Luciena Favrea a također želi iskoristiti nemoć Salzburga kada je u pitanju sprječavanje egzodusa igrača iz Austrije, pogotovo jer je igrač jako atraktivan za tržište.

Oba transfera zahtijevat će puno novca, spominje se cifra od čak 200 milijuna eura. Englezi imaju novac, koliko će realno razmišljati o tim igračima, vidjet ćemo a jedno je jasno – nakon nekoliko godina, United bi doveo dva prava pojačanja od kojih bi imao trenutnu ali i veliku korist u budućnosti.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!