NaslovnicaVijestiAfera "SpyGate" razotkrivena! "El Loco" potvrdio svoj nadimak: Marcelo Bielsa pred novinarima...

Afera “SpyGate” razotkrivena! “El Loco” potvrdio svoj nadimak: Marcelo Bielsa pred novinarima otkrio nevjerovatne stvari!

Marcelo Bielsa, trenutni strateg engleskog Leeds Uniteda, pozvao je konferenciju za novinare u vezi špijunske afere drugih momčadi, na kojoj je Bielsa priznao da ima ljude koji prate trening svakog protivnika.

U petak Leeds United svladao je ekipu Derbya a prije utakmice bivši argentinski selektor priznao je da je slao ljude koji su špijunirali trening ekipe Franka Lamparda. Na jučerašnjoj konferenciji za novinare Bielsa je htio objasniti da nije prekršio nikakva pravila.

Da li je ovo najkomplikovaniji transfer ikada?! Transfer Higuaina blizu realizacije ali…

“Mogu dobiti sve potrebne informacije o protivniku bez posjete njihovom treningu. Dakle, zašto to radim? Jednostavno zato što mislim da ne kršim pravila. Osjećao bih se loše kada ne bih sve učinio da moja ekipa pobjedi. Promatranje suparnika na treningu smanjuje moju nervozu a jer sam ja toliko lud mogu si dopustiti takvo ponašanje” rekao je Marcelo Bielsa

Argentinac je dodao da njegovi akti nisu nezakoniti, ali također da je spreman prihvatiti kazne od strane engleskog saveza na njegov račun ili na račun ekipe Leeds Uniteda.

Bielsa je na konferenciji za novinare predstavio svoju metodu analize, pokazao je opsežne mape s podacima o svim timovima u ligi, objasnio je koliko je formacija igrao njegov zadnji protivnik Derby u ovoj sezoni, koliko i kako su igrali njihovi igrači…

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!