NaslovnicaVijesti(VIDEO) Marcelova majstorija! Brazilac postigao jedan od najljepših golova u svojoj karijeri

(VIDEO) Marcelova majstorija! Brazilac postigao jedan od najljepših golova u svojoj karijeri

Marcelo (34) je postigao vodeći pogodak za Fluminense, koji je pobijedio Flamengo s 4:1 i osvojio prvenstvo Rio de Janeira. Marcelo se vratio u Fluminense nakon kratkog perioda igranja u Olympiakosu. Brazilac je jedan od najboljih lijevih bekova u povijesti nogometa, a započeo je svoju karijeru u Fluminenseu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Marcelo, koji je igrao na svojoj standardnoj poziciji lijevog beka, pronašao se na desnoj strani protivničkog kaznenog prostora. Uslijedio je dribling jednog protivničkog igrača, a drugog je prevario lažnim udarcem, prije nego što je nevjerojatno pogodio u desni kut golmana Santosa. Prema Transfermarktovim podacima, Marcelo je u svojoj karijeri zabio 45 pogodaka, a ovaj je jedan od njegovih najboljih. Također je bio asistent 103 puta.

Marcelo je ostvario najbolje uspjehe u karijeri igrajući za Real Madrid, s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti. Ukupno je osvojio 26 velikih trofeja. Također, u utakmici između Fluminensea i Flamenga, dva pogotka postigao je German Cano, a jedan pogodak dodao je Alexsander. Jedini strijelac Flamenga bio je Ayrton Lucas.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!