NaslovnicaVijestiMarcus Rashford je najskuplji nogometaš na svijetu!

Marcus Rashford je najskuplji nogometaš na svijetu!

Marcus Rashford sada je najskuplji igrač svjetskog nogometa, a suigrač iz Manchester Uniteda Bruno Fernandes ne zaostaje previše za njim.

Marcus Rashford je najskuplji

Kylian Mbappe, sa kojim se Rashford često uspoređuje, dugo se smatrao najskupljim igračem na svijetu i čovjekom koji će najvjerojatnije nadmašiti svjetske rekordne transfere, koju trenutno drži suigrač iz PSG-a Neymar.

Međutim, Francuzu je ostalo još samo 18 mjeseci ugovora u Parizu, a povezan je sa prelaskom u Real Madrid, a to znači da je njegova vrijednost pala.

Prema CIES-u, pobjednik Svjetskog prvenstva sada vrijedi samo 149.4 milijuna eura, što ga čini petim najskupljim igračem na svijetu.

Rashford, sa preostale tri i pol godine ugovora, vrijedi 165.6 milijuna eura, a Erling Haaland, Trent Alexnader-Arnold i Fernandes čine pet najskupljih u ovom trenutku.

CIES uzima u obzir dob igrača, trajanje ugovora, učinak, međunarodni status i napredovanje u karijeri, kao i sportski i finansijski položaj prodajnog kluba.

Iz većine tih razloga Mbappe vrijedi mnogo novca, što je isto i za Rashforda, ali činjenica da može otići besplatno za nešto više od godinu dana znači da je vrijednost bivšeg napadača Monaca u padu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!