NaslovnicaVijestiMarinka Akrap dolazi na čelo Hajduka: Saznajte više o njoj

Marinka Akrap dolazi na čelo Hajduka: Saznajte više o njoj

Nadzorni odbor Hajduka je smijenio Lukšu Jakobušića s funkcije predsjednika, a Marinka Akrap je imenovana za vršiteljicu dužnosti predsjednice kluba. Prije preuzimanja ove funkcije, Marinka je bila članica Uprave Hajduka i obavljala je dužnost direktorice marketinga. U klub je stupila u rujnu 2021. godine, a njeni zadaci su obuhvaćali područja marketinga, prodaje i odnosa s javnošću.

1968. godine rođena je u Splitu, a odrasla u Tučepima. Marinka Akrap, majka dviju kćeri, diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Hajduk je opisao njezinu poslovnu karijeru na sljedeći način nakon što se pridružila klubu:

“Gospođa Akrap dolazi iz Podravke na mjesto članice Uprave kluba s mjesta direktorice Sektora korporativnog marketinga i komunikacija na kojoj je provela zadnjih devet godina, a prije toga, baveći se marketingom, prodajom i odnosima s javnošću kroz dvanaest godina rada u dm-drogerie marktu Hrvatska, prošla je razvojni put od asistentice za reklamu do članice Uprave zadužene za nabavu, marketing, odnose s javnošću i dio prodaje.”

“Imala sam priliku raditi za važne tvrtke i brendove, ali sada sam jako sretna što svoje bogato znanje i iskustvo u području marketinga, prodaje i komunikacija mogu staviti na raspolaganje meni najvažnijem brendu”, rekla je po dolasku u klub te istaknula i sljedeće:

“Odgovornost i očekivanja su velika, a uz sve nepredvidivosti koje nosi nogomet, mogu obećati da ću se uvijek držati vrijednosti Hajduka, davati sve od sebe i nastojati unijeti novu energiju i kreativnost kako bismo pridonijeli da naš Klub svakom svom navijaču i poslovnom partneru, osim emocije kakvoj kod nas nema konkurencije, donese i dodatnu vrijednost.”

Najnovije vijesti

Čitač usana otkrio što je Salah rekao Kloppu na utakmici protiv...

0
Egipatski nogometni virtuoz Mohamed Salah upleo se u napetu situaciju s menadžerom Liverpoola, Jurgenom Kloppom, dok su Redsi pokušavali stići do pobjede nad West...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!