NaslovnicaVijestiMartial bira između dva velika kluba, na izlaznim je vratima Old Trafforda

Martial bira između dva velika kluba, na izlaznim je vratima Old Trafforda

Francuski napadač na izlaznim je vratima kluba sa Old Trafforda, a prema navodima medija, Martial bira između dva velika kluba koja su zainteresirana za njegove usluge.

Francuski nogometaš Anthony Martial mogao bi napustiti Manchester United na ljeto, godinu dana prije isteka ugovora, pošto su za njegove usluge zainteresirani europski velikani Juventus i minhenski Bayern.

Kako prenosi talijanski list Gazzetta dello Sport, mladi napadač koji je u finišu ljetnog prijelaznog roka 2015. godine za 49 milijuna eura stigao iz Monaca, jedan je od nogometaša čiji se odlazak iz Uniteda planira na ljeto, a ove sezone je uglavnom imao promjenljivu minutažu.

[su_premierleague]

Ugledni talijanski list piše da u Juventusu reprezentativca Francuske vide kao zamjenu za Marija Mandžukića, dok ga u Bayernu gledaju kao nasljednika Francka Riberyja i Arjena Robbena koji se nalaze na zalasku karijere.

Martial je prošao Lyonovu omladinsku školu, ali je započeo svoju profesionalnu karijeru u Monacu 2013. godine.

>> Ovaj čovjek ima svoja pravila: Saznajte šta je radio Neymar dok su njegovi saigrači igrali odlučujuću utakmicu za prvaka Francuske

>> Jose Mourinho napokon odlučio: Ova četiri igrača neće biti u Manchester Unitedu sljedeće sezone

Martial je gvadalupskog porijekla. Započeo je svoju profesionalnu karijeru u Olympique Lyonnaisu. Debitirao je u prosincu 2012. godine i odigrao je u svojoj prvoj sezoni tri ligaške utakmice.

U lipnju 2013. godine, Martial je prešao iz Olympique Lyonnaisa u AS Monaco za pet milijuna eura. Dvije godine nakon prelaska je produžio svoj ugovor do 2019. godine.

Međutim, tri mjeseca poslije produžetka, Martial prelazi u Manchester United. Debitirao je na Old Traffordu protiv Liverpoola, zabivši ujedno i svoj prvi pogodak za Engleze za konačnih 3:1. Za Francusku je debitirao u prijateljskoj utakmici protiv Portugala u rujnu 2015. godine.

Našao se na popisu francuskog izbornika za nastup na Europskom prvenstvu 2016. u Francuskoj. Martial je zabio svoj prvi pogodak u dresu Les Bleusa u rujnu 2016. protiv Italije. Za reprezentaciju Francuske igrao je 18 puta i postigao jedan pogodak.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Antonio Rudiger: “Nemam se čega sramiti. Mokrio sam u krevet do...

0
Antonio Rüdiger (31), branič Real Madrida, dao je intervju pred nadolazeću gostujuću utakmicu s Bayernom u polufinalu Lige prvaka. Između ostaloga, istaknuo je svog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!