NaslovnicaVijestiMascherano produžio ugovor sa Barcelonom, Neymar će u petak

Mascherano produžio ugovor sa Barcelonom, Neymar će u petak

Barcelona i Javier Mascherano su dogovor o produžetku suradnje dogovorili još u srpnju, ali je on tek danas potpisan uz prisustvo predsjednika kluba Josepa Marije Bartomeua. Obrambeni nogometaš Barcelone Javier Mascherano produžio je danas ugovor s katalonskim klubom do lipnja 2019. godine.

gettyimages-522200780-0

Mascherano je još 2010. godine došao u Barcelonu iz Liverpoola i od tada je za katalonski klub odigrao 290 utakmica i osvojio 17 trofeja. Ovaj 32-godišnji Argentinac je nastupao u svakom finalu od svog dolaska u Barcelonu, osim u finalu Svjetskog klupskog prvenstva 2012. godine.

Barcelona je također riješila jedan od gorućih problema, s kojim se suočavala od početka sezone. Čelnici katalonskog kluba postigli su dogovor s Neymarom, koji će u petak potpisati novi ugovor sa španjolskim prvakom.

Podsjetimo, brazilskom napadaču trenutni ugovor s Barcelonom isticao je na ljeto sljedeće godine, i on je već od siječnja mogao pregovara s potencijalnim Klubovima, ali je katalonski gigant objavio da će Neymar produžiti ugovor do 2021. godine.

Prethodnih nedelja spekulisalo se o budućnosti jednog od najboljih svjetskih nogometaša, brojni europski mediji su u nekoliko navrata objavljivali da postoje veliki izgledi da Brazilac karijeru nastavi u PSG, ali je Barca je uspjela pobijediti konkurenciju i uvjeriti Neymara da je ostanak na “Nou Campu” za njega najbolje rješenje.

Detalji novog ugovora još uvijek nisu poznati javnosti.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!