NaslovnicaVijestiMbappe ignorisao Tuchela: Da li su zaista u svađi trener i zvijezda...

Mbappe ignorisao Tuchela: Da li su zaista u svađi trener i zvijezda PSG-a? (VIDEO)

Kylian Mbappe nije sa velikim zadovoljstvom dočekao zamjenu u produžetku meča. Thomas Tuchel želio mu je nešto reći, ali mlada superzvijezda ga je ignorisala što su zabilježile i kamere.

MBAPPE PRELAZI

Glasine o ne baš najboljoj vezi između Thomasa Tuchla i Kylian Mbappe dobile su jučer dodatni zaplet. U utakmici Ligue 1 između Montpelliera i PSG-a (1:3), u kojoj je Mbappe postigao pogodak i asistirao, Tuchel je zamijenio mladog Francuza u sudijskoj nadoknadi. Mbappe, međutim, to nije najbolje prihvatio.

Transfer glasine: Begović na putu za London, Smalling se vraća u Englesku ali ne u United, Juve i Barca prave razmjenu igrača

Kad je izlazio s terena, Tuchel ga je presreo i želio mu je nešto reći. Potom ga je praktički zgrabio i nastavio mu nešto govoriti, ali Mbappe ga je vidljivo ignorirao dok je pozdravljao suigrače. Nijemac je na kraju shvatio da ga Mbappe ne sluša i pustio ga je.

U PSG-u postoji dosta problema u pozadini kluba. Mbappe je još uvijek nesiguran oko novog ugovora, a također ga želi i Real Madrid, ali s druge strane, sudbina trenera Tuchlea prilično je neizvjesna. Ako bi njemački strateg napustio klub (Bayern se nameće ka o potencijalni kandidat) mogla bi se promijeniti i Mbappeova situacija.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!