NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Begović na putu za London, Smalling se vraća u Englesku...

Transfer glasine: Begović na putu za London, Smalling se vraća u Englesku ali ne u United, Juve i Barca prave razmjenu igrača

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još više od mjesec dana.

Begović otkrio koje pravilo u Premier ligi mora biti promijenjeno

West Ham spreman je okrenuti se golmanu Bournemoutha Asmiru Begoviću kako bi riješio svoju krizu među stativama, javlja The Sun. Roberto se nalazi u vrlo lošoj formi,te će napustiti klub u siječnju, a klub želi dovesti konkurenciju Lukaszu Fabianskom odkojeg bi Begović čak mogao i preuzeti mjesto startnog golmana.

MAJSTOR OBMANE: Lažni nogometaš uvjerio četiri profesionalna kluba da mu ponude ugovor!

Arsenal bi Chris Smallingu mogao ponuditi povratak u Premier ligu, prenosi The Mirror. Centralni branič je impresionirao u Romi otkako se pridružio klubi na posudbu iz Manchester Uniteda, a navodno želi potpisati stalni ugovor u Italiji. No, Arsenal razmišlja o ponudi za njega i nisu jedina zainteresirana engleska momčad, jer su i Everton i Leicester također pokazali interes.

Pregovori između Juventusa i Barcelone oko zamjene Emre Can ai Ivana Rakitića prekinuti su, prenosi Gazzetta dello Sport. Ekipa iz Serie A bila je povezana s kupovinom Rakitića u januaru, a Barca navodno želi dobiti Emre Cana u suprotnom smijeru. Nedavna povreda Khedire mogla bi ova transfer stopirati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!