NaslovnicaVijestiMbappe ima tajanstveno mjesto u svojoj vili koje je zabranjeno za pristup...

Mbappe ima tajanstveno mjesto u svojoj vili koje je zabranjeno za pristup čak i njegovoj obitelji.

Kylian Mbappé je jedan od najcjenjenijih igrača PSG-a, ali i cijele Francuske. On živi u raskošnoj vili na zemljištu od 850 kvadrata, koja izgleda kao da je izašla iz holivudskog filma. Vila ima 12 soba, bazen, nogometno igralište, teretanu i spa. Zanimljivo je da Mbappé ima svoj privatni podrum, u kojem niko drugi ne može da uđe osim njega.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UZMI BONUS!


Francuski nogometaš je kupio impresivnu vilu 2017. godine, a nedavno su se u medijima pojavile neke zanimljivosti o njegovom raskošnom domu. Napadač PSG-a platio je 8.500.000 dolara za vilu od 850 kvadratnih metara, koja ima privilegiran pogled na jedan od najpoznatijih spomenika u Europi – Ajfelov toranj.

Ova neobična kuća, koja se nalazi u samom centru Pariza, smatra se jednom od najekscentričnijih u gradu. Neki tvrde da ima dimenzije koje su jednake sedam kuća spojenih zajedno. Često se može vidjeti da Mbappe na svom Instagram profilu objavljuje fotografije iz ove raskošne kuće.

Kylian Mbappé je unajmio osoblje koje radi neprekidno 24 sata dnevno u njegovoj vili. Osoblje se brine o održavanju i čišćenju vile, kao i o sigurnosti Mbappéa i njegove imovine.

Unutar vile postoji jedna prostorija kojoj nitko ne može pristupiti osim Kyliana Mbappéa, čak ni njegova majka. Riječ je o podrumu u kojem se nalaze skupe vinske boce i druge tajne koje nikome nisu poznate.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!