NaslovnicaVijestiMbappe odlazi iz PSG-a u ljetnjem prijelaznom roku?

Mbappe odlazi iz PSG-a u ljetnjem prijelaznom roku?

Glavna tema u francuskom nogometu je Kylian Mbappe, odnosno njegova reakcija nakon što ga je trener Tuchel izveo iz igre, što je naravno odmah pokrenulo priče o njegovom odlasku sa Parka prinčeva.

Mbappe odlazi iz PSG-a

Da su međuljudski odnosi problem u Paris Saint-Germainu poznato je odavno, a sada je u fokus medija dospio novi sukob na relaciji Kylian Mbappe – Thomas Tuchel.

Sukob je nastao jer je Tuchel u 69. minutu utakmice protiv Montpelliera odlučio da zamijeni Mbappea. To je očigledno jako iznerviralo mladog nogometaša, zbog čega je hitno sazvan sastanak njih dvojice sa sportskim direktorom “Svetaca” Leonardom.

Njemački stručnjak je navodno rekao da nije želio da rizikuje ozljedu Mbappea, kao i da računa na njega protiv Nantesa u utorak.

Čelnici francuskog kluba već godinu dana pokušavaju da ubijede mladog asa da potpiše novi ugovor kako bi se osigrali da ne prijeđe u Real Madrid, ali do sada nisu uspjeli u svojoj namjeri i ne žele dodatno da ga ljute. Njegov aktualni ugovor ističe u lipnju 2022. godine, a glavni cilj uprave je da ga zadrži jer želi sa njim da pravi tim koji bi osvojio Ligu prvaka.

Međutim, ukoliko sa Mbappeom ne postignu dogovor o produžetku suradnje, vrlo je moguće da će biti prinuđeni da ga prodaju već ovog ljeta. Klubu sigurno nije u interesu da drži u timu nezadovoljnog igrača, a kako vrijeme bude odmicalo, neće biti u poziciji da traže visoko obeštećenje za mladog golgetera.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!