NaslovnicaVijestiMbappe otklonio sve dileme: Igraću sigurno ovdje i naredne sezone

Mbappe otklonio sve dileme: Igraću sigurno ovdje i naredne sezone

Već nekoliko prijelaznih rokova unazad, jedna od gorućih transfer saga je eventualni transfer Kyliana Mbappea, a kao najvjerovatnije destinacija pominjao se Real Madrid. Ipak, mladi napadač otklonio je sve dileme oko njegove budućnosti, barem što se tiče naredne sezone.

Iako mnogi smatraju da je prevazišao francusku Ligue 1 i da je vrijeme da se oproba u Real Madridu ili nekoj drugoj jačoj ligi izvan njegove domovine, supertalentovani Mbappe poručuje da još uvijek ima “nezavršena posla” u ekipi sa Parka prinčeva.

“I dalje sam ovdje u Parizu i želja mi je da i ostanem dio ovog projekta”, poručio je Kylian Mbappe.

On je za Beinsport potvrdio da će još najmanje jednu sezonu igrati u dresu Paris Saint-Germaina: “Da, igraću sigurno za PSG sljedeće sezone i dati sve od sebe da osvojimo što je moguće više trofeja”.

Mbappe je svjestan da sljedeća sezona ima posebnu težinu za klub: “Biće to važna sezona za klub, za igrače, za navijače, slavićemo 50 godina postojanja.”

“Kad sam dolazio bio sam dio četvorogodišnjeg projekta i to će mi biti poslednja, četvrta sezona. Trudiću se da budemo što je moguće uspješniji”, dodao je mladi golgeter.

Njegova izjava o ostanku u Parizu poklapa se onom predsjednika Real Madrida, Florentina Pereza, koji je rekao da ovog ljeta zbog pandemije koronavirusa neće biti velikih transfera za “kraljevski klub”, a kad je upitan o mogućem transferu Kyliana Mbappea, dodao je da “za njega još ima vremena”.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!