NaslovnicaVijestiMeksički Messi iznenadio izborom kluba: Seli se u La ligu a ovo...

Meksički Messi iznenadio izborom kluba: Seli se u La ligu a ovo je klub zbog kojeg je odbio ponudu Ajaxa

Tek 18-godišnji biser meksičkog nogometa Diego Lainez već je bio sve dogovorio oko prelaska u Ajax, nakon čega je uslijedila prekretnica i trensfer u ekipu ambicioznog španjolskog prvoligaša.

Španjolski Betis odnio je još jednu pobjedu na transfer tržištu, jer je uspio namamiti tek 18-godišnjeg meksičkog tinejdžera Diega Laineza za kojeg mnogi svjetski stručnjaci predviđaju kao sljedeću veliku zvijezdu svjetskog nogometa. Ovaj mladić je debitirao u prvoj momčadi najvećeg američkog meksičkog kluba sa svega 16 godina a u Španjolsku se preselio s 39 nastupa u seniorskoj konkurenciji, pet pogodaka i naslovom meksičkog prvaka u džepu.

Transfer glasine: Barca prodaje Coutinha, Ramsey želi ostati u Engleskoj, Chelsea ostaje bez napadača

U posljednjih nekoliko tjedana, određeni broj medija predviđao ga je kao novo pojačanje nizozemskog giganta Ajaxa, a na kraju Betis se umješao u posao i uz pomoć Andresa Guardada koji je jedan od najutjecajnijih ljudi u nogometnoj reprezentaciji Meksika, uspio nagovoriti mladog Laineza da se odluči za Betis.

Transfer je vrijedan 15 milijuna eura, a Lainez je potpisao petogodišnji ugovor sa svojim novim klubom iz Seville.

Betis iz Seville je u proteklih godinu dana ostvario nekoliko spektakularnih transfera, kao naprimjer transfer Marca Bartre iz Dortmunda, Williama Carvalha iz lisabonskog Sportinga ili Giovanni Lo Celsa iz Paris Saint Germaina.

Betis je i u prošlosti znao često iznenaditi sa velikim transferima a jeno vrijeme su čak držali svjetski transfer rekord kada su u ekipu 1998 godine doveli Brazilca Denilsona.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!