NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca prodaje Coutinha, Ramsey želi ostati u Engleskoj, Chelsea ostaje...

Transfer glasine: Barca prodaje Coutinha, Ramsey želi ostati u Engleskoj, Chelsea ostaje bez napadača

Konačno je počeo zimski transfer rok, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Barcelona je spremna prodati Philippea Coutinha kako bi sakupila dovoljno novca koji bi im omogućio da se Neymar vrati u klub, tvrdi Evening Standard. Bivši igrač Liverpoola nije se snašao na Camp Nou te bi mogao napustiti klub a umjesto njega u Kataloniju bi se vratio Neymar. Bayern i Liverpool su navodno zainteresirani za Coutinha.

NAVIJAČI ODUŠEVLJENI: Ole Gunnar Solskjaer pravi veliku taktičku promjenu za drugi dio sezone!

Ako Aaron Ramsey zanemari interes iz inozemstva i odluči ostati u engleskom nogometu, onda BBC Sport tvrdi da će Liverpool biti njegova iduće destinacija. Centralni veznjak Arsenala, koji će na ljeto ostati bez ugovora sa Arsenalom, na radaru je klubova diljem Europe. Juventus, Bayern München i Paris Saint-Germain glavni su kandidiati za njegov potpis.

Michy Batshuayi je kako javlja L’Equipe glavni kandidiat da poveća konkurenciju u vrhu napada Monaka. Valencia je potvrdila da će prijevremeno prekinuti posudbu, što bi moglo omogućiti Evertonu i Monaku da pošalju ponude za ovog Belgijanca.

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!